NEI GONG logo
Etusivu Kurssit Harjoitusajat Tapahtumat Lajitietoa Linkit Yhteystiedot

Kevät 2016

Taijiquan perusteet

Taijiquanin perusopetuksessa käydään läpi lajin perusteita sekä Chen-tyylin taijiquanin 24 liikkeen liikesarjan ensimmäisiä liikkeitä. 24 liikkeen liikesarja on lyhennetty muoto Chen-tyylin ensimmäisestä pitkästä liikesarjasta (yilu).

Taiji-tunneille osallistuvien kannattaa osallistua myös edeltäville qigong-tunneille.

Qigong

Qigong-tunneilla harjoitellaan taolaista kapula-qigongia (bang chi, stick and ruler). Tunneilla käytettävät kapulat voi ostaa seuralta hintaan 40 eur / kapulapari. Seuralla on myös jonkin verran lainakapuloita.

Asusteeksi kaikille tunneille kannattaa valita kiristämätön vaatekerta sekä sisäliikuntakengät. Taijiquan-harjoitusten ajaksi tulisi korut ja kellot ottaa pois. Vahvat hajusteet eivät ole suotavia.

Harjoituspaikat ja -ajat ovat harjoitusajat-sivulla.

Maksut

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa ja se on voimassa kalenterivuoden. Vuonna 2016 jäsenmaksun suuruus on 18 euroa.

Harjoittelumaksu

Harjoittelumaksu maksetaan tunneille osallistumisesta. Tällä hetkellä harjoittelumaksu koskee aina yhtä kautta (kevät/syksy). Kevään 2016 harjoittelumaksu on 120 euroa ja oikeuttaa osallistumaan koko kauden tunneille. Opiskelijoille ja työttömille harjoittelumaksu on 70 euroa. Kauden puolivälissä tai sen jälkeen aloittaville, harjoittelumaksu puolet pienempi eli 60 euroa, tai opiskelijoille ja työttömille 35 euroa.

Kaikki maksut maksetaan tilille Danske Bank FI92 8000 1300 8707 64, saajaksi merkitään NEI GONG ry. Maksujen viestikenttään tulee merkitä harjoittelijan nimi/maksun aihe, esimerkiksi "Hannu Harjoittelija/taijiquan peruskurssi". Kysymykset maksuista voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen taloudenhoitaja (at) neigong.org.

Copyright © 2009-2019 NEI GONG - kiinalainen pehmeä voima ry.
Contact: info (at) neigong.org